söndag 28 mars 2010

Förälskelse!Jakten på det perfekta rosa garnet till min blivande perfekta rosa sjal att svepa in mig i på kommande perfekta sommarkvällar ute på den perfekt hemsnickrade (av mannen) verandan är slut! Efter tips av härliga stickvännen Marie föll valet på Malabrigo lace i en chockrosa cool nyans. Marie hade också mönstret givet och det blir en Haruni.

Jag har länge velat kombinera just den färgen med ett inslag av orange och hos Maria hittade jag fina pärlor som gnistrar i orange men även lite i rosa. Så klart kastade jag allt annat åt sidan igår och ytterligare ett UFO blev till (se tröjan nedan). Att Lisa dessutom stod ut med att hålla i härvan längre än en minut är ytterligare ett tecken på att detta kan bli riktigt bra. Det är bara ni andra stickfrälsta som kan förstå denna eufori! Idag bär det iväg till Riddersvik. Välkomna alla som vill!

3 kommentarer:

  1. Underbar färg! Kommer bli en fantastisk Haruni!!! Har själv aldrig provat mönstret, men är väldigt sugen!! Ser också fram emot att se din färdiga sjal! :)

    SvaraRadera
  2. Den kommer att bli så fin, ser verkligen fram emot att se den med pärlorna på. Vad gullig och tålmodig Lisa var.

    SvaraRadera
  3. Stickar också Haruni just nu, fast i Colinette's Jitterbug. Vilken härlig färg du har på din! :)

    SvaraRadera